BAILINE

Reflectietest

Gefeliciteerd! Je bent je aan het oriënteren om te komen tot een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Om je te verder te helpen in dit proces hebben wij een test voor je voorbereid. In deze test wordt gekeken naar jou als persoon. Ben je op dit moment de persoon die dit avontuur vol met passie en vertrouwen aangaat? Sta je open voor nieuwe inzichten en perspectieven zodat je de kans op succes vergroot?

Er zijn een aantal redenen waarom je research aan het doen bent en je op het punt staat om deze reflectietest te doen. Wij zijn er van overtuigd dat toeval niet bestaat. De weg die je tot nu hebt bewandeld heeft geleid tot dit punt. De reflectietest geeft jou inzicht in wie je eigenlijk bent, niet wie je denkt te zijn. Beantwoordt de volgende vragen zo eerlijk mogelijk. Durf eerlijk te zijn tegenover jezelf. Succes!

1. Heb je al een beeld gevormd hoe je straks in je eigen zaak staat?
2. Als je het voor je ziet, voel je dan een zekere emotie?
3. Voel je:
Enthousiasme
Plezier
Energie
4. Voel je ook:
Angst
Spanning
Onzekerheid
5. Ben je iemand die altijd op zijn gevoel af gaat?
6. Vind je reputatie belangrijk?
7. Als je iemand vertelt over je plannen en je krijgt terug: “Zou je dat wel doen, met deze huidige economische situatie?” of “Dat is niks voor jou” of “Het gaat je niet lukken”. Blijf je in jezelf geloven en zul je volharden?
8. Ga je aan jezelf twijfelen?
9. Voor een ondernemer is de klant heel belangrijk. De klant heeft altijd gelijk. Ben je in staat om je te verplaatsen in de klant?
10. Vind je het belangrijk om gelijk te hebben?
11. Doe je er alles aan om gelijk te krijgen?
12. Kun je iemand in het gelijk stellen zonder het gevoel te hebben dat je “hebt verloren”?

Vul in of je eens of oneens bent met de volgende stellingen:

13. Ik vind (dag)dromen belangrijk.
14. Ik vind meningen van anderen belangrijk.
15. Om als ondernemer te slagen heb je op de eerste plaats geld nodig.
16. Ik hoef niet in mezelf te geloven. Als anderen in mij geloven is dat voldoende.
17. Als er een succes heeft is dat altijd ten koste van een ander.
Laat mij weten hoe ik er voor sta

Trainingen

Into Franchise coaching & training focust zich op de persoon. Dat wil zeggen, wij verzorgen trainingen waarbij de persoon centraal staat. Los van achtergrond, opleiding of ervaring kijken wij naar jou als persoon en jouw aspiraties en ambities. Met een spirituele grondgedachte zijn er trainingen ontwikkeld om in te zoomen op je waarachtige zelf. Je krijgt meer inzichten in wie je bent en je wordt op weg geholpen om de persoon te worden die je wil zijn.


Introductie ondernemersschap

Met de training introductie ondernemersschap wordt gekeken naar je motivatie om ondernemer te worden. Hoe kom je tot de keuze om ondernemer te worden? Wat is je drijfveer? Tijdens deze training maak je je eigen persoonlijke groeiplan.

Aanmelden

Persoonlijke groei

Om voor jezelf te kunnen bepalen wat jou gelukkig maakt zijn er een aantal stappen te onderscheiden. Deze stappen helpen je om voor jezelf helder te krijgen welke acties er voor jou relevant zijn en je op de weg naar het geluk te brengen waar je zo naar verlangd. Je krijgt handvatten aangereikt om voor jezelf te kiezen en daardoor zul je in staat zijn om tot grotere hoogte te stijgen.

Aanmelden

Creatief denken

Anders kijken, anders denken. Dat is de kern van de training creatief denken. In alles wat wij doen hebben wij vaste patronen. Dit geldt ook voor ons denken. In deze cursus wordt je geleerd om los te komen van je vaste denkpatronen. Door dingen in een ander perspectief te plaatsen ontstaat ook meteen een andere perceptie.

Aanmelden

Ondernemen: evenwicht of overwicht

Je wilt succesvol zijn als ondernemer. Maar wat is succes eigenlijk? Heb je succes als je veel geld verdiend hebt? In deze cursus word je meegenomen in een reis naar het doel achter het doel. Omdat alles wat wij doen, ook ondernemer worden, doen wij omdat wij uiteindelijk denken er gelukkig van te worden wanneer wij succesvolzijn. Ben jij gelukkig?

Aanmelden

Persoonlijke groei 2.0

Doordat je nieuwe inzichten heb verkregen kunnen zich nieuwe vraagstukken aandienen. In de training Persoonlijke groei 2.0 wordt dieper ingegaan op je persoonlijke groeiplan. Samen met jou worden er antwoorden geformuleerd op je nieuwe vragen zodat je met deze verdieping optimaal kunt blijven groeien.

Aanmelden

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis