BAILINE

Jouwondernemingsplan.com

Jouwondernemingsplan.com

Jij hebt als startende franchise-ondernemer hoogstwaarschijnlijk een ondernemingsplan nodig met onderzoeken en financiële projecties. Schakel ons dan meteen in! Met meer dan 750 geschreven ondernemingsplannen, is JouwOndernemingsplan jouw partner  voor het gehele traject van (startend) franchise-schap. Reeds begonnen in 2006 hebben wij contacten overgehouden bij banken en investeerders. Wij zijn jouw partner gedurende het gehele traject, van samen brainstormen over jouw franchise-idee tot en met het ingaan van de gesprekken bij de bank of met de investeerder.

Met ruim 13 jaar ervaring in het schrijven van ondernemingsplannen en vele verstrekte kredieten door de banken kunnen wij gerust zeggen dat wij daar experts in zijn. Wij krijgen enorm veel complimenten van de accountmanagers en fiatteurs van banken, investeerders en registeraccountants vanwege de uitstekende kwaliteit van onze ondernemingsplannen.

Onthoud dat 70 % van degenen welke een ondernemingsplan zonder deskundige hulp vervaardigen geen krediet verkrijgt. Dat harde cijfer hebben wij van de banken.

Met ons heb je de grootste kans bij het aanvragen van een (starters)krediet of participatie. Wij kunnen je ook vertellen bij welke bank of instelling je juist niet moet zijn voor jouw specifieke franchiseformule en welke financier wel ruime marges hanteert. Enkele financiers zijn conservatief en financieren bijvoorbeeld geen webshops, andere financiers vereisen weer een hoge solvabiliteit. Wij kiezen voor jou de bank, crowdfund-site of business angel.

Wij gaan tevens met je mee naar de bank of investeerder. Om je te begeleiden als je financieel adviseur en je bij te staan. Banken hebben hier geen probleem mee; zij zien dit als een verrijking. Als ondernemer maak je ook niet altijd je eigen website of besteedt je de boekhouding juist uit. Jij doet waar je goed in bent en dat is het succesvol opstarten en uitbaten van je franchiseformule!


Laan van Nieuw Oost-Indië 125
2593 BM Den Haag

I: www.JouwOndernemingsplan.com
E: info@jouwondernemingsplan.com
T: 0800 – 4448844 (08:00 – 17:00 uur)

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis