Crystal Marbles

Crystal Marbles

Crystal Marbles

CRYSTAL MARBLES: EEN INNOVATIEVE SPECIALIST

Crystal Marbles is opgericht in 2004 en gespecialiseerd in administratieve processen.

Crystal Marbles is een middelgroot administratiekantoor en onze klanten zijn kleine-, middelgrote- en grote ondernemingen en organisaties. Onze klanten hebben de administratie of delen daarvan aan ons uitbesteed. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van standaard IT-oplossingen. We zijn daardoor in staat de administratie efficiënt en tegen lage kosten te voeren.

Een betrouwbare financiële administratie is van vitaal belang voor iedere onderneming en organisatie. Ze stelt u in staat om de juiste beslissingen te nemen en verantwoording af te leggen over het door u gevoerde financiële beleid.

Crystal Marbles kan uw financiële administratie helemaal of gedeeltelijk voor u voeren. We richten de administratie zo efficiënt mogelijk in zodat u tegen lage kosten voldoet aan alle eisen én profiteert van volledig inzicht in de financiële situatie van uw organisatie.

Veel organisaties besteden hun salarisadministratie uit. Uit kostenoverwegingen of omdat ze door uitbesteden verzekerd zijn van de deskundigheid en de continuïteit die nodig is voor een betrouwbare salarisverwerking.

U kunt uw salaris-administratie met een gerust hart aan Crystal Marbles overlaten. Wij zorgen ervoor dat betalingen tijdig en juist worden uitgevoerd en dat de administratie wordt getoetst aan de bij u geldende arbeidsvoorwaarden. Betrouwbaar en inzichtelijk.

De verzekeringswereld is continu in beweging. Op zoek naar nog meer efficiency. Want lagere kosten betekenen lagere premies en een verbeterde marktpositie. Lagere administratiekosten kunnen u dat voordeel opleveren.

Crystal Marbles kan uw volledige financiële administratie voor uw verzekeringsproduct voeren. Tegen zeer scherpe prijzen en met volledig inzicht in de kosten. Afhankelijk van de afspraken die we met u maken verwerken we uw aanvragen, brengen we de verzekeringspolis uit, verwerken we de incasso’s of voeren we het debiteurenbeheer.

Heeft u achterstanden of continuïteitsproblemen in uw administratie? Tijdelijke ondersteuning door onze specialisten biedt u een snelle en betaalbare oplossing.

Samen inventariseren we uw behoeften en bepalen we welk opleidings- en ervaringsniveau nodig is. Binnen vijf werkdagen kunnen de door ons geselecteerde medewerkers bij u beginnen.

 


Bezoekadres

Televisieweg 2a
1322 AC ALMERE
036 - 529 3950

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis