Ben jij op zoek naar de meest onderscheidende franchiseformule? Dan zijn wij op zoek naar jou?

Over ons

Over ons

Hallo, wij zijn INTO Franchise.

INTO Franchise is een club jonge mensen die ieder op hun eigen vakgebied doen wat zij leuk vinden. Vanuit deze levenswijze is ook INTO Franchise ontstaan. Iedere dag bouwen we met veel plezier aan een online platform dat de startende en/of bestaande ondernemer helpt bij het vinden van de juiste franchiseformule. Het geeft ons energie te denken dat wij indirect bijdragen aan het verwezenlijken van jouw droom om te ondernemen met alles wat je hebt.

Prachtig simpel, the perfect match.

Voor ons is iets prachtig simpel wanneer design en functionaliteit samenwerken om tot het beste resultaat te komen. INTO Franchise helpt je bij het matchen van een franchiseformule die het beste bij je past en biedt je ook een easy-to-user platform in een informatieve en inspirerende omgeving.

INTO Franchise brengt ondernemers dichter bij elkaar.

INTO Franchise is puur gericht op de potentiële ondernemer die zonder al te veel omwegen de franchisemarkt wil ontdekken. Via je persoonlijke dashboard sta je in direct contact met alle franchisegevers en heb je de beschikking over alle denkbare franchise informatie. Bekijk HD filmpjes, download digitale content van een formules, stel je vragen direct aan de franchisemanager of meldt je aan als franchisenemer.

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis