Registreren

ERA sleept award in de wacht op de ‘Global Franchise Awards’

De eerste editie van de Global Franchise Awards vond deze maand plaats tijdens de jaarlijkse conferentie van de International Franchise Association in Phoenix, Arizona.

Meer dan 80 verschillende formules deden mee aan de verkiezing, en werden beoordeeld door een panel van professionals uit de franchisesector die de beste formules uit elke sector van de branche koos.

De inzendingen werden beoordeeld op criteria zoals de wereldwijde intenties van de franchises, de relatie tussen franchisegever en franchisenemer en de mate waarin de franchise heeft bijgedragen aan het bevorderen van internationale franchising.

Onder de zeven categoriën waar prijzen in te winnen waren vielen o.a. ‘Best Automotive Franchise’, ‘Best Lifestyle Franchise’, ‘Best Food and Drink Franchise’, ‘Best Health and Fitness Franchise’ en ‘Best Business Franchise’

Met hun oprichter en voorzitter, Fred Marfleet, is Expense Reduction Analysts, internationale deskundigen op het gebied van kosten- en leveringsbeheer, erkend als de 'Best Business Franchise' en de enige Europese franchise die er met een prijs vandoor ging.

Op een haar na ging ERA er ook nog met de award voor ‘Supreme Champion’ vandoor, echter werden ze in deze categorie ‘Runner-Up’.

Verrukt over het ontvangen van de prestigieuze titel 'Best Business' Franchise, gaf Fred Marfleet commentaar;

"Dit jaar vieren we ons 25-jarig jubileum en om deze wereldwijde erkenning te ontvangen sluit volledig aan op de ambitie van ERA om een van de belangrijkste spelers in de ‘white collar’ franchise-industrie wereldwijd. ERA opereert momenteel in 32 verschillende landen met een variërend aanbod van talen. Ik geloof dat het deze unieke internationale cultuur is die ons heeft geholpen de prijs te winnen. "

Een overzicht van de winnaars:

Best Automotive Franchise: Waves Detail Pro
Best House & Office Franchise: Chem Dry
Best Business Franchise: Expense Reduction Analysts
Best Lifestyle Franchise: Tutor Doctor
Best Food & Drink Franchise: Coyote Ugly Saloon
Best Nursing & Care Franchise: BrightStar
Best Health, Fitness & Beauty Franchise: Gold’s Gym
Supreme Champion: BrightStar


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis