Registreren

Deel Marskramer winkels in handen van Op=Op

Waar de snel groeiende discounter Op=Op Voordeelshop vorig jaar nog meerdere Blokker-vestigingen overnam, is nu de overname van meerdere Marskramers een feit. Binnen een maand moeten de winkels zijn omgebouwd.

De A-merkdiscounter is het afgelopen jaar flink gegroeid en heeft inmiddels 149 winkels in Nederland. Daar komen nu diverse Marskramers bij. De eerst winkel is afgelopen week geopend in Doetinchem. De rest van de winkels zullen de komende weken volgen.

Daarmee is het einde nog niet in zicht: de discounter ziet voldoende kansen en wil doorgroeien tot 350 filialen. In december opende Op=Op Voordeelshop nog een winkel op Curaçao. Hiermee staat het aantal winkels op de Antillen inmiddels op vier. Naast de winkels heeft de keten als enige discounter een webshop waar het volledige assortiment wordt gevoerd.

Op=Op Voordeelshop is de specialist op het gebied van verzorgingsproducten, huishoudproducten en gezondheidsartikelen. De eerste winkel opende in 1997 zijn deuren in Klazienaveen. Binnen enkele jaren stond de teller op twintig winkels, met name te vinden in Noord-Nederland. Na onderwijl als retailer beloond te zijn met de Nationale Prestatie Award kon in juni 2015 de honderdste winkel worden geopend.

Het merendeel van de vestigingen betreft eigen winkels. Om ook online niet achter te blijven, opende Op=Op Voordeelshop in 2016 als eerste discounter in haar segment een webshop waar het complete winkelassortiment verkrijgbaar is. In 2017 is de eerste vestiging van Op=Op Voordeelshop op Aruba geopend.

 

Bron: FD.nl / RoderJournaal


Reactie


Reacties

  • Arjan Menzing

    Winkelcentrum Leesten in Zutphen is op zoek naar jullie !!! Marskramer heeft bij ons gezeten , maar door de crisis is het niet goed afgelopen. Nu wordt er weer volop huizen bijgebouwd , honderden per jaar , en wellicht nu tijd om in te stappen. Info bij verhuurder NSI . Hartelijke groet. Arjan

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis