BAILINE

Overweldigende drukte na opening Pannenkoe Schiedam

Na de officiële opening van de nieuwste Pannenkoe vestiging in het Zuid-Hollandse Schiedam liep het storm. “Een openingsweek om van te dromen” vertelt Natascha de Heer (36) die samen met haar man Francois (44) gestart zijn met hun eigen franchisevestiging van de populaire pannenkoekenformule.

Ondernemers-echtpaar Francoise en Natascha zijn geen onbekenden in de Schiedamse horeca. Na een periode van 17 jaar een franchise vestiging van Bram Ladage te hebben gehad vond het echtpaar het tijd worden voor een nieuw avontuur. Natascha vertelt; “Toen we eenmaal besloten hadden om ons daadwerkelijk op een nieuw avontuur te gaan richten zijn we gaan kijken naar iets wat echt goed bij ons past, en dat valt niet altijd mee. We kwamen via via terecht bij Pannenkoe en we besloten om eerst met de kinderen eens wat vestigingen te bezoeken. Kinderen zijn immers een belangrijke doelgroep dus als zij enthousiast zijn dan is dat een goed teken.”

Na enkele bezoeken aan diverse vestigingen van Pannenkoe gaan de twee in gesprek met de formule en er bleek al snel een goede klik te zijn; “We ervaarden meteen een goede klik met het team van Pannenkoe en dat gaf ons een goed gevoel. Uiteindelijk is het van belang dat niet alleen de formule klopt maar zeker ook de band en samenwerking met de franchisegever is van groot belang.” Aldus een enthousiaste Natascha. Ze vult aan; “Een groot voordeel van het franchisen bij Pannenkoe is dat je een groot aantal zaken niet meer zelf hoeft uit te denken. Het menu is al aanwezig en is gebaseerd op de ervaring van de formule bij andere vestigingen. Daarnaast heeft het team van Pannenkoe goede contacten met leveranciers en hebben ze ons zelfs geholpen in de keuken tijdens ons openingsweek!"

Verbouwen
Niet ver van hun verkochte Bram Ladage vestiging werd een goede locatie gevonden in een pand wat afstamt uit 1852. Met een klein beetje hulp van buiten wist het paar het grootste deel van de verbouwing helemaal zelf te realiseren. “We zijn er erg trots op dit bijna helemaal zelf te hebben kunnen doen. Richting de zomer hebben we nog de wens het terras aan te gaan pakken zodat onze gasten ook buiten lekker kunnen genieten van hun pannenkoek!"

Gekkenhuis
De eerste week was een gekkenhuis. Na de officiële opening liep het meteen al storm. “Hiermee werd wel bevestigd wat velen al zeiden; er is behoefte aan een pannenkoekenrestaurant in Schiedam. Op het gebied van ondernemen en leidinggegeven is het wel even omschakelen. Daar waar we in het cafetaria gewend waren om met een klein team te werken zijn we nu al snel met 8 mensen aan het werk. Dat is in het begin even wennen en aftasten maar dat lukt nu uitstekend. Het loopt als een trein en we zien de toekomst dan ook erg zonnig tegemoet!”

 

Meer weten over de mogelijkheden van franchisen bij Pannenkoe? Klik hier voor meer informatie!

 


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis