Registreren

Stevige omzetgroei voor De Beren

Tijdens het jaarlijkse nieuwjaarsevenement van franchiseformule De Beren zijn de omzetcijfers van het afgelopen jaar bekend gemaakt. In vergelijking met 2016 is er in 2017 een omzetgroei van maar liefst 35% gerealiseerd. Naast de goede prestaties van de reeds bestaande vestigingen zijn er ook 8 nieuwe vestigingen geopend die hun steentje hebben bijgedragen aan deze groei.

Ad Schaap, eigenaar van De Beren restaurants: "Dit is een prestatie waar we ontzettend trots op zijn. Mede door de juiste mensen om ons heen te verzamelen, bereiken wij met elkaar wat we willen en bepalen we ons eigen succes. Samen met de franchisenemers, managers en alle medewerkers weten we De Beren elk jaar naar een hoger niveau te tillen."

2018
De keten die 34 jaar geleden startte in Rotterdam, en in eerste instantie expandeerde in Zuid-Holland, heeft inmiddels landelijke bekendheid verworven door het openen van vestigingen door heel Nederland. Komend jaar wil de keten minimaal vijftien vestigingen gaan openen. De eerste twee vestigingen staan al op de rol en zullen openen in Apeldoorn en Groningen gaan starten. 

Naast de Beren Restaurants zijn er ook de zogenoemde Bezorgberen die, zoals de naam al doet vermoeden, zich richten op delivery. Martijn Jansen, eigenaar van De Beren bezorgrestaurants: "Als ondernemers blijven wij onszelf ontwikkelen en uitdagen: voor ons bestaan er geen grenzen in het groeien en dromen. Daarnaast vinden we het belangrijk om naar onze medewerkers te kijken wanneer het goed gaat, en in de spiegel te kijken als het slecht gaat, niet andersom." 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het openen van je eigen Beren Restaurant? Klik hier voor meer informatie!

 

Bron: De Restaurant Krant / De Beren


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis