BAILINE

Nieuwe franchisenemer Eten met gemak!: Peter & Gina de Voogd

Franchiseformule Eten met gemak verwelkomt per 2 februari Peter & Gina de Voogd als nieuwe franchisenemers. In hun regio, bestaande uit de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Giessenlanden, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Leerdam, Molenwaard, Papendrecht, Sliedrecht en Zederik, zullen Peter & Gina de verse maaltijden van Eten met gemak gaan verzorgen. 

Peter & Gina over hun keuze voor Eten met gemak:
‘We waren toe aan iets nieuws en mede door onze passie voor koken kwamen we in contact met “Eten met gemak” en de ‘click’ was er meteen!

Na uitgebreid onderzoek, inclusief diverse smaaksessies, was de conclusie; "dit is het helemaal voor ons, hier gaan we voor!” Met name de versheid van de maaltijden, seizoengerichte producten; dus geen diepvriesmaaltijden.

Ook door de manier van bereiden, met een moderne, gecertificeerde en professionele organisatie als achtergrond, is “Eten met gemak” voor iedereen een welkome aanvulling. Uiteraard zijn er ook voldoende keuzemogelijkheden voor dieetmenu’s, maar bijvoorbeeld ook halal-gerechten.’

Inmiddels hebben de eerste klanten zich bij Peter & Gina aangemeld en hebben deze week de eerste klanten in zijn regio kunnen genieten van de verse maaltijden van Eten met gemak!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis