Crystal Marbles

Juweliersformule Amazing Jewelry komt naar Nederland

De succesvolle Deense juweliersformule Amazing Jewelry opent binnenkort haar eerste vestiging in Nederland. Terence Jacometti en Hanna Twelkemeijer tekenden onlangs in Utrecht de Master franchise overeenkomst en zullen de formule in Nederland gaan uitrollen.

Jesper Nielsen, oprichter van de formule is verheugd met deze volgende stap in de verdere internationalisatie van Amazing Jewelry. Met Amazing Jewelry willen wij de Zara zijn binnen onze branche, vertelt Nielsen. Wij verkopen handgemaakte sieraden van hoge kwaliteit voor een prijs die 30- tot 50% lager ligt dan gebruikelijk. Momenteel openen wij winkels in alle Europese landen. De komende maanden verwachten wij 100 openingen. Ik heb voor Nederland hoge verwachtingen en heb veel vertrouwen in onze master franchise partner.

Inmiddels is de eerste locatie aangehuurd. In het vernieuwde Hoog Catharijne (Utrecht) zal de pilotvestiging openen op een absolute toplocatie aldus Jacometti. Op korte termijn zullen wij ook starten met het aanstellen van franchise partners.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis