Registreren

Feestelijke openingen van nieuwe en gerestylede Dierspecialist winkels

Sinds 12 januari is Dordrecht een dierenspeciaalzaak rijker: Dierspecialist La-Mar Drechtstad is geopend! Trotse eigenaren Marcel Kilsdonk en Marcella Prins bieden in de ruime winkel van 225m2 alles wat u een huisdiereigenaar nodig heeft.

Dierspecialist La-Mar Drechtstad is dé dierenspeciaalzaak die staat voor service, professionaliteit en oprechte liefde voor dieren. Hier vindt u kennis en deskundigheid op het hoogste niveau. Het uitgebreide assortiment bestaat uit kwaliteitsproducten, zoals huisvesting, speelgoed, (natuurlijke) voeding en een ruime huisdierenapotheek met onder meer een lijn fytotherapie. Naast het omvangrijke en speciaal geselecteerde winkelaanbod heeft Dierspecialist La Mar Drechtstad ook de mogelijkheid om 10.000 artikelen online te bestellen.

Nieuwe naam met hetzelfde team en dezelfde kwaliteit.
Faunaland Blerick is al jaren een lokaal begrip. Een winkel waar u kennis en deskundigheid op het hoogste niveau vindt. Daarom past de naam ‘Dierspecialist’ veel beter. Naast de naamsverandering hebben Mario & Babs Broekman de winkel compleet verbouwd en aangepast volgens de nieuwste formule van Dierspecialist. Bij Dierspecialist Mario Broekman vindt u alles wat u nodig heeft als huisdiereigenaar.

Over Dierspecialist
Met 80 Dierspecialisten verspreid over heel Nederland vindt u er vast wel één bij u in de buurt. Naast de bekende A-merken heeft Dierspecialist ook haar eigen huismerk met kwalitatief hoogwaardige producten voor een aantrekkelijke prijs. Dierspecialist doet er alles aan om de consument zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het ontbreekt de bezoekers aan niets. Een enthousiast team van deskundige medewerkers staat altijd met raad en daad klaar. Met de 5 Dierspecialist-zekerheden als een vanzelfsprekende garantie: deskundig advies, een verantwoord assortiment, betrokken medewerkers, betrouwbare service én betaalbare producten.

Franchise
Voor diverse locaties in Nederland is Dierspecialist op zoek naar ondernemende dierenvrienden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om je eigen vestiging van Dierspecialist te openen? Klik hier voor meer informatie!

 

 


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis