BAILINE

Wederom nieuwe licentienemer voor Koopplein.nl

Per 1 december 2017 is Roelant Molenaar (1974) uit Alkmaar gestart als nieuwe licentienemer van Koopplein.nl. Molenaar heeft een eigen schoenenwinkel gehad, is formule manager geweest van een franchiseorganisatie en accountmanager in de etikettenbranche. In die laatste functie was één van zijn taken het plegen van koude acquisitie. Deze ervaring komt hem goed van pas als Koopplein-ondernemer. 

“Ik ben een geboren en getogen Alkmaarder, heb een groot zakelijk en particulier netwerk en vind het leuk goede relaties op te bouwen en te onderhouden. Koopplein.nl biedt alle facetten en tools die ik leuk en handig vind en geeft mij de ruimte deze naar eigen inzicht te gebruiken.” Aldus een enthousiaste Molenaar.

Meer weten over franchisen bij Koopplein.nl? Klik hier voor meer informatie!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis