BAILINE

Binnenkort een laatste blik werpen in de Kijkshop?

Na het faillissement van eerder deze week is het afwachten wat er gaat gebeuren met de keten van mini-warenhuizen. Curator Marike Boersen laat het Financieele Dagblad weten dat een tijdelijke heropening van de winkels tot de opties behoort.

Om de voorraden van de winkels leeg te verkopen zou een tijdelijke openstelling een oplossing kunnen zijn. Zeker is het plan nog niet, gesprekken met leveranciers, die hun goederen in consignatie hebben liggen, zijn in volle gang. Ook mogelijkheden van een doorstart, met het behouden van een deel van de werkgelegenheid behoort tot te onderzoeken scenario’s. Over de kans van slagen kan de curator nog niet veel zeggen, een aantal partijen heeft zich gemeld met serieuze interesse om de activiteiten gedeeltelijk of in zijn geheel over te nemen.

Afgelopen dinsdag viel het doek voor Kijkshop en werden de winkels direct gesloten. Het onlangs geïntroduceerde platform Kijk Bij Mij wordt wel voortgezet, deze valt onder een andere BV en maakt dus geen deel uit van het faillissement.

Wordt vervolgd..

 

Bron: FD.nl / RetailNews


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis