Crystal Marbles

Nieuwe franchisenemer voor Frozen Yogurt

De constante groei van franchisenemers / partners binnen Frozen Yogurt Benelux B.V. zet verder door. Inmiddels mag Frozen Yogurt Benelux B.V. zijn 3e collega franchisenemer verwelkomen.

Tine Hartjes – Daanen, eigenares van Frozen Yogurt Benelux BV. spreekt haar vertrouwen uit in de kwaliteiten van Ramon Steenis . “Ramon heeft met vallen en opstaan het horeca vak mogen leren. Inmiddels voert hij samen met zijn partner een succesvol horecabedrijf”,  Aldus Tine Hartjes. “De keuzes die Ramon maakt herken ik in mijn eigen leven. Ik heb de overtuiging dat Ramon met zijn ervaringen de afgelopen jaren opgedaan en zijn positieve constructieve instelling, hem absoluut zal helpen om in Oost Brabant Ollie’s Frozen Yogurt verder op de kaart te zetten. ” vervolgt Tine hartjes.

Ramon geeft aan dat Frozen Yogurt Benelux beschikt over meer dan 25 verschillende smaken van deze calorie arme Ollie’s frozen yogurt . ”Tja en zeker niet onbelangrijk. En daarnaast heeft Frozen Yogurt Benelux de beschikking over een complete en vooral betaalbare range frozen yogurt machines. Hiermee kan je snel en op een eenvoudige wijze een overheerlijke Ollie’s frozen yogurt of Ollie’s yogurt shake bereiden. Al deze producten en machines zijn speciaal ontwikkeld voor de cafetaria, horeca, catering, sportscholen en schoolkantines en is voor iedere ondernemer betaalbaar en uiterst winstgevend..”aldus Ramon die vervolgt “Ik heb bewust gekozen voor deze formule gezien de productlijn en de filosofie van deze onderneming. Een hechte familie waar nog zaken wordt gedaan op een normale gezonde wijze, zonder dubbele bodems en valse beloften. Een bedrijf waar ik mij helemaal thuis voel”, aldus Ramon.

Het te bewerken rayon beslaat een regio in Oost Brabant tot en met het rivierengebied. Een regio barstensvol met horeca gelegenheden en regio’s met recreatie mogelijkheden en dito horeca gelegenheden. Dus een regio met volop kansen, volop mogelijkheden.

Frozen Yogurt Benelux bv beschikt over diverse frozen yogurt machines van 15 ltr per uur tot machines van meer dan 160 liter per uur productie. Met deze betaalbare machines kunt u perfect uw Ollie’s Frozen Yogurt vers bereiden. Met Ollie’s Frozen Yogurt heeft u een heerlijk frisse frozen yogurt of een heerlijke yogurt shake. Helemaal calorie arm, vetvrij, glutenvrij maar vooral erg lekker.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis