Registreren

Papa John's opent 16e vestiging in Nederland

Papa John’s opende vandaag een nieuwe vestiging op de Nieuwe Binnenweg 256b in Rotterdam. Dit is voor de pizzaketen alweer de zestiende vestiging in Nederland, en de tweede vestiging in Rotterdam. Franchisenemer Kayvan Faramazi opende de vestiging feestelijk, waarbij honderd gratis pizza's werden uitgedeeld.

Na vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Haarlem is nu de tweede vestiging in Rotterdam officieel geopend. Naast het weggeven van 100 pizza's maken 2 klanten kans op 1 jaar lang gratis pizza! Hiermee hoopt Papa John’s Rotterdam steeds verder te veroveren met de beste kwaliteit pizza’s. Aan het AD verteld een werknemer dat ze binnen een uur door de 100 pizza's heen waren: "Het begon rustig, maar toen mensen de rij zagen, ging het hard."

Franchisenemer Kayvan Faramazi

“Ik heb voornamelijk voor Papa Johns gekozen omdat de kwaliteit van de pizza’s altijd voorop staat. We gebruiken niet alleen ingrediënten van de beste kwaliteit, ook de filosofie en werkwijze van Papa Johns is mij op het lijf geschreven. En het deeg; dat maakt onze pizza’s tot de lekkerste die er zijn!”

Betere ingrediënten, betere pizza!

Alleen de beste ingrediënten zorgen voor de beste pizza’s. Bij Papa John’s geldt dit voor ieder ingrediënt. De basis van de pizza is tevens de basis voor het succes van Papa John’s. Naast alle verse ingrediënten voor op de pizza, is ook het deeg vers. Door te blijven investeren in het product en de medewerkers, blijven de betere pizza’s bestaan.

Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al zestien vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen zoals in Leiden, Amersfoort en Den Haag

Open jij ook binnenkort je eigen Papa John's? Vraag hier informatie aan!

Foto: Jan de Groen voor AD.nl


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis