Registreren

Alle telecom en ICT van alle franchisenemers onder één paraplu

Vanwege de digitalisering van het telecomlandschap zien we meer en meer diensten die verschuiven van telecom naar ICT. Neem bijvoorbeeld de vaste telefoonlijn via ISDN die per september 2019 verdwijnt. In vrijwel alle gevallen zal deze door VoIP worden vervangen, bellen via internet. Ook betalingsverkeer en alarmsystemen moeten dan worden overgezet op een IP-gebaseerd systeem. 

Belcentrale is al bijna 10 jaar leverancier van VoIP-telefonie voor het MKB. Met de ontwikkelingen in de telecommarkt hebben we ook telkens onze diensten en services verder uitgebreid. Zodoende kunnen we retail- en horeca- en andere franchiseformules van een totaalpakket voorzien: telefonie via VoIP inclusief in veel gevallen kosteloze hardware, alarm over IP, Pin, webhosting & -beveiliging.  

Voor franchiseformules kunnen we deze totaalpakketten zelfs aanbieden volgens het ‘united consumers principe’. Hoe meer franchisenemers zich bundelen, hoe scherper het aanbod dat we voor uw formule kunnen doen. 

We werken met onze eigen technische dienst, waardoor we snel kunnen schakelen, zowel met installaties als met eventuele storingen. En u heeft een eigen contactpersoon die volledig op de hoogte is van alle afspraken, ins en outs van de formule. 

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Neemt u contact op met channel manager Mike de Ruiter: 06 – 405 453 61    


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis