Crystal Marbles

Een kijkje in de Big Bread Kitchen van Breda

Big Bread Kitchen heeft onlangs een nieuwe zaak in Breda geopend. Aan het Dr. Struyckenplein 61 kunnen gasten op alle momenten van de dag terecht. De openingstijden zijn van 10 tot 22 uur (maandags gesloten). Het is de 17e vestiging van de fastserviceformule van directeur Sheng Chen.

Locatie
Big Bread Kitchen heeft in Breda de beschikking over een prima centraal gelegen locatie, een winkelgebied met volop gratis parkeergelegenheid rondom. Klanten worden ontvangen door Patrick Melis en zijn partner Bertilia Rodrigeuz en hun team. De ervaren ondernemers runden eerder een espressobar/lunchroom. De luxe totaalzaak van ruim 200 vierkante meter ademt sfeer en luxe, biedt beleving en is laagdrempelig. Binnen zijn zeventig zitplaatsen, terwijl het terras plaats biedt aan nog eens 72 mensen.

Compleet aanbod
Het concept is gericht op een compleet aanbod en een grote variatie met ook volop aandacht voor gezond en glutenvrij. Gasten kunnen er terecht voor een goede bak koffie, een frietje met een snack, een uitgebreide lunch of een smaakvol diner. Maar ook voor een smoothie, ijsje en zelfs een borrel of alcoholvrije cocktail bent u van harte welkom. “Een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten staat bij ons voorop, daar komen de mensen voor terug”, vertelt Patrick Melis. “Gasten zijn tegenwoordig veeleisend. Terecht. Ze willen meer en hebben wat te kiezen. Het betekent dat ook de sfeer en aankleding top moeten zijn.” Dat is bij Big Bread Kitchen in Breda zeker het geval. De zaak fungeert als pilotstore van de formule, dat betekent dat ook de andere vestigingen dezelfde uitstraling krijgen. Aardetinten in combinatie met houten elementen, moderne ledlampen, stalen details en hoogwaardige materialen bepalen het beeld. Bediening aan tafel, klimaatbeheersing en dagelijks vers ambachtelijk schepijs zorgen eveneens voor toegevoegde waarde. “Daarnaast zijn we van plan regelmatig activiteiten te organiseren op het plein, zoals muzikale optredens of een barbecue. Dat leent zich daar bij uitstek voor. We willen het iedereen naar de zin maken en bijzonder zijn. Het is de bedoeling om op die manier uit te groeien tot de ontmoetingsplek van dit gebied''.

Waar het begon
Big Bread Kitchen bestaat inmiddels vijftien jaar. De start was in 2003 in Tiel, het was de eerste zaak van Sheng Chen. In 2008 werd het een franchiseorganisatie. Inmiddels zijn er 17 vestigingen. Later dit jaar worden er nog nieuwe zaken geopend in Geldermalsen, Hilvarenbeek en Drunen. Big Bread Kitchen Breda is al volop in bedrijf, maar wordt medio september officieel geopend.

Ben jij die ondernemer die wij zoeken om met ons Big Bread Kitchen uit te gaan breiden? Vraag dan meteen informatie aan!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis