Crystal Marbles

MADO verovert Nederland met 'plakijs'

De temperaturen zijn, zoals je vast gemerkt hebt, ontzettend hoog. Tijd voor een verkoelend ijsje dus!

Vorige week gingen wij een lekker ijsje halen bij MADO bij Den Haag Holland Spoor. Alhoewel ik wel eens gehoord had van de naam, was ik er toch nog nooit geweest. Ik leerde dat de naam MADO afkomstig is van MAras DOndurma: Plakijs. Dit soort ijs eet je niet met een lepeltje, je krijgt er mes en vork bij!
Opzich best apart natuurlijk, maar het maakt de ervaring des te leuker. Het ijs wordt gemaakt met onder meer geitenmelk en meer sahlep, een substantie gemaakt van orchidee├źnwortels. Het ijs is romig met een nootachtige nasmaak.

Naast de vele smaken van dit Turkse ijs zijn er ook verschillende andere zoetigheden te verkrijgen en kun je ook terecht voor lunch, ontbijt en diner. De zaak is groot en de gerechten zijn prachtig uitgestald achter smaakvolle vitrines. Het personeel ziet er ook tiptop uit, waardoor je je echt even in Oosterse sferen waant. Over heel de wereld heeft de keten meer dan 250 locaties.

De eerste MADO opende in Den Haag bij het centraal station. In maart opende de tweede zaak bij Den Haag Holland Spoor. Stilzitten doen ze niet bij MADO, de volgende locatie staat alweer gepland en komt in Rotterdam op de begane grond van Cool63 op de Coolsingel. Waarna een vestiging in Amsterdam moet gaan volgen. Allemaal opgezet door de eigenaar van de masterfranchise MADO Benelux.

Als jouw handen nu gaan jeuken heb ik goed nieuws: MADO wil namelijk Nederland veroveren samen met enthousiaste ondernemers die willen gaan franchisen met MADO. Meer informatie opvragen kan hier!


Reactie


Reacties

  • Umut

    Sayin yetkili franchise bilgeri yonlenderir misiniz lutfen

  • Adem

    graag wil ik in contact komen

  • Adem

    graag wil ik in contact komen

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis