BAILINE

Franchisen bij BusinessBuilding – Focus op je core business

BusinessBuilding bestaat uit een team van ervaren en gepassioneerde sales professionals. Zij hebben allen hun sporen verdiend in sales, marketing en management. Wat hen bindt is de grootst mogelijke passie voor commercie. Sales en marketing zit hen in het bloed. Zij hebben 100 procent focus op commerciële resultaatverbeteringen. Wij spraken met franchisenemer Anton van de Ven.

Anton (56) heeft een stevige commerciële achtergrond in de marketing en sales management. 10 jaar lang was hij als commercieel directeur werkzaam voor Philips in Azië. Na Korea en Hong Kong kwam Anton uiteindelijk in 2005 weer in Nederland terecht alwaar hij als marketing director bij Philips aan de slag ging. Vervolgens was hij nog een aantal jaren commercieel directeur bij een Amerikaanse multinational .“Het waren mooie maar roerige jaren. Ik heb zelf altijd de vurige wens gehad om een onderneming te starten. Want ja, alle tijd die je in loondienst in een bedrijf steekt kun je ook in je eigen onderneming (en dus in jezelf) investeren en zelf iets opbouwen. Uiteindelijk heb ik daarvoor gekozen!” aldus een enthousiaste Van de Ven.

Wat doet BusinessBuilding?
“Je kunt ons inzetten voor het verbeteren van de commerciële resultaten bij ondernemingen, het uiteindelijke doel is blijvende rendementsverbeteringen iets wat we doen we op basis van bewezen kennis en methodieken . Dus in het kort gezegd werk ik samen met organisaties om de sales- en marketingstrategie binnen de onderneming zo effectief en efficiënt mogelijk te maken. Bij Business Building zijn partners uit diverse sectoren aangesloten. Hiermee is voor iedere branche specifieke kennis en ervaring met de markt in huis om onze klanten optimaal te ondersteunen

5 jaar geleden startte Anton als franchisenemer bij BusinessBuilding; het voordeel van franchisen bij BusinessBuilding is het gebruik kunnen maken van een bestaand platform, een heldere propositie en een uitstekende website en het sparren met collega’s. “Doordat je dit soort zaken niet zelf meer hoeft te regelen en uit te vinden kun je je focussen op je acquisitie en natuurlijk de uitvoering van de opdrachten bij klanten.“

Wil je meer weten over de mogelijkheden als franchisenemer bij BusinessBuilding? Klik hier voor meer informatie!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis