BAILINE

Wederom nieuwe franchisenemer voor Eten met Gemak

Franchiseformule Eten met gemak verwelkomt per 15 januari 2018 Jochem Vogels als nieuwe franchisenemer. In zijn regio, bestaande uit de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Gilze en Rijen, Oosterhout, Werkendam en Zundert, gaat Jochem de verse maaltijden van Eten met gemak verzorgen. 

Jochem over zijn keuze voor Eten met gemak:

‘Door de vele veranderingen in de zorg blijven ook ouderen met beperkingen steeds langer thuis wonen en wordt de druk op mantelzorgers steeds groter. Door het leveren van de verse maaltijden van Eten met gemak willen wij de kwaliteit van het zelfstandig wonen van senioren vergroten.

Inmiddels hebben de eerste klanten zich bij Jochem aangemeld en hebben deze week de eerste klanten in zijn regio kunnen genieten van de verse maaltijden van Eten met gemak!

Benieuwd naar de franchise mogelijkheden bij Eten met Gemak? Klik hier voor meer informatie!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis