Crystal Marbles

Kat in de zak voor IJsvogelgroep?

Een groep investeerders in de onlangs overgenomen startup Poopy Cat dreigen stappen te ondernemen tegen de nieuwe eigenaar IJsvogel Groep. Na de overname door het moederbedrijf van Pets Place en Boerenbond zijn de investeerders bang geworden dat ze hun geld kwijt zijn.

In 2016 lanceerde Poopy Cat haar plannen via Kickstarter, waarne 787 mensen geld staken in het plan van de leverancier om wegwerpkattenbakken te produceren. Echter bezorgde de hoge portokosten naar de USA en Canade de nodige problemen. Uiteindelijk werd het product daar nooit geleverd.

Na de zomer van 2017 maakte Poopy Cat bekend dat het samen ging werken met de IJsvogelgroep. Het zou een win-win situatie zijn, Poopy Cat zou geholpen kunnen worden met de logistieke uitdagingen en voor de IJsvogelgroep zou het ‘kennis en inspiratie op het gebied van online marketing en productontwikkeling’ brengen.

In een reactie laat De IJsvogel Groep weten alleen de merknaam te hebben overgenomen zonder het bedrijf erachter. Klagende investeerders worden rechtstreeks doorverwezen naar Kickstarter, daar waar er volgens De IJsvogelgroep geen verplichtingen zijn richting hen.

Rozzie Sanders, iemand die investeerde in het plan zou samen met drie advocaten bewijzen aan het verzamelen zijn tegen Poopy Cat én Pets Place om uiteindelijk een rechtvaardig einde af te dwingen.

Wordt vervolgd..

 

Bron: Silicon Canals / Retailnews


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis