Registreren

HEMA richting Dubai

Dit jaar gaat HEMA 3 filialen openen in Dubai, de planning is om de komende jaren een substantieel aantal HEMA-winkels te openen in het Midden-Oosten.

Directeur International, Richard Flint, vertelt dat er volgens hem grote behoefte is aan winkels met een betaalbaar assortiment. Juist in een metropool als Dubai waar de focus ligt op luxe winkels. 

Het assortiment en de uitstraling van de winkels is onder de hoede van HEMA zelf. De exploitatie zal komen te liggen bij de Apparel Group, die op dit moment al 1750 winkels wereldwijd exploiteert voor o.a. Tommy Hilfiger en het van oorsprong Nederlandse Rituals. 

De investeringsmaatschappij Lion Capital, eigenaar van HEMA, is nog altijd op zoek naar een nieuwe eigenaar voor de warenhuizen. Recentelijk kon voor het eerst in vier jaar een kwartaalwinst genoteerd worden, een succes dat voornamelijk toe te schrijven valt aan de introductie van HEMA in Frankrijk. Met de opening van de winkels in Dubai zit de keten in negen landen verspreid met ruim 700 vestigingen.

 

 

Bron: NOS


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis