BAILINE

Wederom nieuwe vestiging voor Mobile Service Center!

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft onlangs wederom een franchiseovereenkomst geslotenFranchisenemer Adem Sarikaya wordt thans door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting eind juli 2018 de deuren openen van zijn franchisevestiging in NIJMEGEN om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

Adem Sarikaya is 29 jaar jong en woont samen met zijn vrouw en 2 jaar jonge dochter in Nijmegen. 
Adem is na zijn op de detailhandel gerichte  MBO-4 opleiding thans al geruime tijd manager van twee Vodafone filialen in zijn woonplaats. Een mogelijke switch naar het zelf-standig ondernemerschap houdt hem al een paar jaren bezig. Mede vanwege zijn ruime ervaring in de telecombranche heeft hij zich de laatste maanden georiënteerd binnen deze branche en kwam daarbij uit bij onze organisatie Mobile Service Centre. 
De professionele marktbenadering (van zowel de consumenten- als ook de zakelijke markt), onze jarenlange ervaring in de franchise industrie en de “ontzorging” die wij onze franchisenemers bieden, waren argumenten voor Adem om zich bij ons aan te sluiten.  Wij danken Adem voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem veel succes met zijn onderneming.

Mobile Service Centre repareert al geruime tijd voor consumenten, bedrijven en verzekeraars. De klanten zijn niet alleen tevreden over de professionaliteit en service, maar vooral over de snelheid waarmee de diensten worden aangeboden. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download) aan smartphone of tablet vinden plaats met (zo mogelijk) originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ aan te bieden. Niet onbelangrijk is de 24/7 service die wordt aangeboden waarmee Mobile Service Centre zich enorm onderscheidt met name in de zakelijke markt.

Ook je eigen Mobile Service Center openen? Vraag dan meteen informatie aan!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis