BAILINE

Costa del Kruidvat

Op vakantie je favoriete producten moeten missen, lange tijd moesten we er maar mee dealen. Maar dit jaar heeft het Kruidvat, speciaal voor Nederlandse en Belgische vakantiegangers, een tijdelijke winkel geopend in badplaats Palamós, aan de Costa Brava.

Volgens algemeen directeur Gerard van Breen is die gehechtheid aan de eigen producten precies de reden voor het openen van de pop-up store: "We weten dat Nederlanders gehecht zijn aan de producten van thuis en het liefst hun vertrouwde producten mee op reis nemen."

De Spaanse Kruidvat-winkel, geopend met een optreden van Dries Roelvink en zoon Dave, zal vier weken open blijven. "Er zijn geen concrete plannen om een winkel in Spanje te openen, maar we kijken wel naar de markt." Zegt een woordvoerder van het Kruidvat. Kruidvat volgt met het Spaanse filiaal in de voetsporen van het net zo oer-Hollandse Hema. Zo heeft de Hema vier filialen in Barcelona en vijf in Madrid. Kruidvat telt in totaal meer dan 1200 winkels in Nederland, België en Frankrijk.

Bron: Rtlz.nl


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis