Registreren

Bram's Gourmet Frites aftermovie: The Experience Day

Voor Bram's Gourmet Frites is de 10e vestiging een feit. Dit vierden zij met een heuse Experience Day bij @Bram's Gourmet Frites Leidsche Rijn. De Asian Chicken werd rechtstreeks vanaf de Big Green Egg bereid door het culinaire team. Wij hebben de aftermovie voor je!

Bram’s is onderdeel van de Rotterdamse frietformule Bram Ladage. Bram Ladage begon in 1967 met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot een formule met meer dan dertig winkels in Nederland. De eigentijdse en herkenbare aanpak van het familiebedrijf laat zich kenmerken door vier pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar.

Jouw eigen Bram's Gourmet Frites openen? Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis