BAILINE

Mooie mijlpaal voor JobManiac!

Deze maand opende JobManiac officieel de deuren van het nieuwe hoofdkantoor te Goes met een feestelijke opening. Een mooi geheel nieuw pand met een prettige sfeer. Er is een werkomgeving gecreëerd, die energie ademt. Een bijzonder knappe prestatie van de jonge ondernemer Willem Faasse en zijn enthousiaste team van collega’s om in zo’n kort tijdsbestek tot een dergelijk resultaat te komen. Binnen JobManiac wordt hard gewerkt om de organisatie met nieuwe vestigingen door het land verder uit te rollen en van iedere vestiging eenzelfde succes te maken. Voor enthousiaste ondernemers, met een basis in de uitzend- en detacheringsbranche zijn er dan ook goede mogelijkheden om deel uit te maken van deze jonge succesclub. 

Meer weten? Vraag hier uw informatie aan!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis