Crystal Marbles

Executive Home Rentals vaart nieuwe koers!

EHR, de succesformule in verhuurbemiddeling woonruimte in het hogere segment, heeft haar franchiseformule ‘tijdelijke verhuurbemiddeling in tijdelijke woonruimte in het hogere segment’ volledig op de schop genomen. Een modernisering waarbij de organisatie en licentiehouders schouder aan schouder staan en meer aansluit op de maatschappij anno nu.

Het strakke keurslijf van de Franchise is ingewisseld voor een flexibele vorm van een licentie.
In de afgelopen 7 jaar dat EHR haar formule ‘verhuurbemiddeling in tijdelijke woonruimte in het hogere segment’ heeft uitgerold werd duidelijk dat de franchise hand in hand gaat met trage besluitvorming, langdurige contracten en veel beperkende regels voor de ondernemers.

De ondernemers binnen de EHR formule bleken nagenoeg allemaal uitstekend in staat om een verantwoorde invulling te geven aan hun EHR vestigging en spraken de wens uit om in een ‘light’ versie de samenwerking te continueren.

EHR.NL is de nieuwe vorm van samenwerking met kortlopende licentieovereenkomsten, een toegankelijke instapfee en een grote mate van vrijheid voor de licentiehouders. Dit resulteert in proactieve onderlinge samenwerking en initiatieven maar vraagt ook eigen verantwoordelijkheid en actief ondernemerschap van de licentiehouders.

Sinds begin dit jaar kunnen ondernemers zich aansluiten als licentiehouder bij EHR.NL.
EHR.NL zoekt dynamische ondernemers die de kracht van een landelijk sterk merk zoeken voor een samenwerking waarin het eigen ondernemerschap niet aan banden wordt gelegd door een inperkende franchiseformule.

Ben jij geschikt om het EHR merk in je regio in te zetten in je eigen onderneming in de verhuurbemiddeling woonruimte in het hogere segment? Heb je affiniteit met de doelgroep expats en bedrijfsleven en versta je de kunst om je commerciële talenten te koppelen aan uitstekende service? Wordt dan licentienemer bij EHR en sluit je aan bij het team van succesvolle EHR vestigingen in Nederland. Je kan direct aan de slag! Vraag hier informatie aan.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis