Registreren

Unieke kans in Drachten

Droom jij er altijd al van om jouw eigen drogisterij en parfumerie te hebben? Ben jij woonachtig in het Noorden van Nederland? Dan kan jouw droom op korte termijn al uitkomen!

Het Friese pareltje
NDS de organisatie achter D.I.O. en DA drogisterijen zoekt een enthousiaste ondernemer of ondernemersechtpaar voor de overname van de D.I.O. drogisterij en parfumerie winkel in Drachten. Dit pareltje bevindt zich in het nieuwe winkelcentrum van de wijk De Drait. Deze goed verzorgde drogist staat bekend om zijn toegewijde medewerkers en de grote verscheidenheid aan producten.

Ondersteuning en begeleiding 
Als je als startende ondernemer begint, dan helpt NDS je met het opstarten van de winkel en na opening word je begeleid door een winkelaccountmanager. Vanzelfsprekend heb je alle vrijheid om lokaal te ondernemen. Het grote voordeel van franchisen bij D.I.O. is dat je nog écht baas in eigen winkel bent, maar dan wel onder de paraplu van een formule.

Enthousiast geworden én benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet en vraag meteen informatie aan!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis