Crystal Marbles

InXpress Friesland geeft opnieuw vol gas!

Overname regio Friesland door drie enthousiaste salesmannen.

InXpress Friesland draait sinds enige tijd weer op volle toeren.
De broers Jesse en Stijn Zwart en hun vriend Nathan Bilijam, drie echte Friese salesmannen, hebben deze regio overgenomen van de voormalige franchise-eigenaar Jeroen van der Sluis. Door een vervelende ziekte heeft deze laatste moeten besluiten zijn regio te verkopen.
Na een aantal dagen training op het hoofdkantoor van InXpress Nederland zijn de mannen aan de slag gegaan en de eerste nieuwe klanten zijn inmiddels aangehaakt. “Wij hebben ondanks onze leeftijd al best wat ervaring in het benaderen van klanten en het verlenen van op-en-top service.
De keuze voor de formule van InXpress was een bewuste; InXpress Global bestaat inmiddels bijna 20 jaren en er is heel veel ervaring in huis. Gedegen training, coaching door ervaren collega’s, een compleet digitaal systeem; alles wordt voor je geregeld. We gaan er keihard tegenaan om succesvol te zijn”, aldus de Friese franchisenemers.

Als ondernemer bij InXpress ben je werkzaam in een eigen regio, waar je door middel van sales, sales en nog eens sales klanten aansluit in ons geavanceerde digitale netwerk. Door knocking en cold calling zijn de verkoopmethodes die overal ter wereld het meeste rendement opleveren.

Meer informatie over InXpress? Lees hier verder!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis