BAILINE

De Beren opent in Utrecht!

Na al flink wat vestigingen verspreid over het hele land, is het voor restaurantketen De Beren tijd voor eentje op een zeer centrale plek: het centrum van Utrecht. Middenin het bruisende deel van de Domstad opent op donderdag 21 juni de 36e vestiging van de succesvolle horecaformule.
Utrechtenaren en andere liefhebbers van goed eten kunnen hier onder meer terecht voor de ‘all time favorites’, zoals de beroemde sappige burgers, perfect gemarineerde saté en verse vis van de houtskoolgrill voor een vriendelijke prijs.

Dat moet gevierd worden!
Om de opening te vieren is juli omgedoopt tot ‘burgermaand’, zodat gasten voor maar 8,50 kennis kunnen maken met de populaire burgermenu’s.

Jouw eigen de Beren restaurant openen?
Droom jij er van om voor jezelf te beginnen en wil je profiteren van de voordelen van een professioneel en sterk merk? Dan kan jouw droom werkelijkheid worden; als franchisenemer bij De Beren restaurants! Vraag hier informatie aan en kom in contact!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis