Crystal Marbles

Curves uitgeroepen tot beste XL fitnessketen van het jaar

Curves is op 3 juni 2018 uitgeroepen tot de beste fitnessketen van het jaar tijdens de verkiezing van de Dutch Fitness Awards. De felbegeerde award wordt uitgereikt aan de keten met de meeste stemmen en de hoogste waardering. Ook de individuele vestigingen van de fitnessketens kunnen mee strijden om gemeente- en provincietitels.

Frank Polman, CEO van Curves Holland is enorm trots op het resultaat: “Curves is een franchiseorganisatie en heeft geen eigen clubs in beheer. Al onze 50 clubs worden gerund door zelfstandig ondernemers. Alleen wanneer alle clubs dezelfde service en optimale beleving bieden aan de leden kan je dit bewerkstelligen. Dat we met al deze Curves ondernemers deze prijs hebben weten te bemachtiging maakt het daarom des te specialer. Er zijn zelfs clubs die ook individueel een award hebben gewonnen als beste sportschool van hun gemeente. Wij zijn dan ook ontzettend trots op onze ondernemers.”

Curves vierde in oktober 2017 alweer haar 25e verjaardag, een prachtige mijlpaal. Toch is er aan het concept relatief weinig veranderd de afgelopen 25 jaar. “Never change a winning team.” zegt Polman stellig. “Het concept van Curves is eenvoudig, maar effectief. Daar zit dan ook meteen onze kracht. Het grootste deel van de vrouwen die bij ons sporten vindt fitness niet leuk. Een workout bij Curves duurt maar 30 minuten. Ook al vind je sporten niet leuk; drie keer per week een half uurtje voor je gezondheid is prima te overbruggen.” Dat het gezellig is in de club is niet het belangrijkste, maar wel een mooie bijkomstigheid. “Waar alleen vrouwen sporten wordt het al snel heel gezellig. Hierdoor ontstaat er binnen de club een warme community met trouwe leden. Dat ze massaal op ons gestemd hebben, bewijst dat wel en daar zijn we onze leden ontzettend dankbaar voor!”

Voor wie nog niet bekend is met de paarse keten, kan terecht bij de 50 vestigingen verspreid over het hele land. Voor de ondernemers onder ons, biedt Curves volop mogelijkheden. Er zijn nog talloze toplocaties beschikbaar in het hart van de Curves doelgroep.

Jouw eigen Curves openen? Vraag snel informatie aan!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis