Crystal Marbles

Betrokkenheid binnen jouw organisatie vergroten doe je zo..

Op 22 juni a.s organiseert Engage & Grow in Hotel Theater Figi in Zeist een ochtendseminar over het vergroten van de betrokkenheid van teams binnen bedrijven en organisaties. Dit seminar is voor bedrijfseigenaren, leidinggeven en (team) coaches die op zoek zijn naar meer succes met het eigen team of die van de organisatie waar men voor werkt.

Sprekers zijn gecertificeerde coaches van Engage & Grow, een wereldwijd actieve organisatie met als missie plezier en bevlogenheid op de werkvloer drastisch te verbeteren met radicaal andere aanpak dan traditionele training. Het seminar geeft inzicht in hoe je door middel van ‘groepsactivering’ medewerkers meer betrokken krijgt, wat de belangrijkste ‘sleutels voor betrokkenheid’ zijn en waarom traditionele training en teambuilding niet werkt.

In veel bedrijven en organisaties zijn er ‘uitdagingen’ met het team. Engage & Grow is naar Nederland gehaald door Arnout Druyvesteyn en telt nu 7 gecertificeerde coaches in Nederland. Arnout: ‘Je kan van alles verbeteren binnen een bedrijf, maar uiteindelijk zijn het de mensen die het doen. Veel ondernemers en teamleiders worstelen dan ook met de vraag hoe zij het team meer betrokken krijgen”.

In Nederland voelt slechts 9 procent van de werknemers zich actief betrokken bij de organisatie waar zij werken, 80 procent doet wat hen gevraagd wordt maar zet geen stapje extra, en 11 procent is zelfs actief niet betrokken (onderzoek van Gallup in 2013). Dit kost veel geld en gaat ten koste van groei, werkgelegenheid en het algemeen welbevinden. Een betrokken en bevlogen team is de onmisbare sleutel voor het succes van bedrijven en organisaties. Een hoog ‘Employee Engagement’ is de snelste en meest effectieve manier om organisaties te transformeren naar hogere productiviteit en winstgevendheid en een plezierige en stimulerende cultuur.
‘Met Engage & Grow brengen wij een radicaal nieuwe aanpak naar Nederland. Geen traditionele training maar een nieuwe manier van ‘groepsactivering’, die wereldwijd zeer goede resultaten boekt. Hiermee willen een bijdrage leveren aan meer plezier én rendement binnen organisaties’.

Aanmelden voor het seminar kan via deze link of bel Arnout Druyvesteyn via 06-29 90 70 31


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis