Crystal Marbles

Allereerste ChicKing van Nederland groots geopend in Amsterdam

De eerste ChicKing Nederland is officieel een feit! 

Donderdagavond stonden de deuren van ChicKing op Buikslotermeerplein 162 in Amsterdam Noord wagenwijd open tijdens de grand opening. Er werd naar hartenlust geproefd en genoten. Eerder werd al een dag georganiseerd waar franchisenemers mee werden genomen in de wereld van ChicKing. ChicKing is ontstaan in Dubai en verovert nu in rap tempo de wereld van fast-food. 

De vestiging in Amsterdam is de derde in Europa, maar de allereerste op het vaste land. De eerste twee bevinden zich in Engeland, de derde is voor Nederland. Chicking is de snelstgroeiende kip fast-foodketen ter wereld. 

Original Fried Chicken: dé kip-favoriet die wereldwijd fans blijft winnen. Gemaakt van verse, dikke en sappige stukjes kip gemarineerd in een geheim recept van smakelijke en aromatische kruiden. Zacht gepaneerd in witte bloem met geheime ingredienten en uiteraard, perfect goudbruin gebakken. Voor de mensen die het niet pittig genoeg kan is er een extra pikante variant! Ook kinderen zullen smullen bij ChicKing; de speciale kindermenu’s vol voedzame en smakelijke gerechten zijn speciaal samengesteld!

Halal vormt een integraal onderdeel van de kwaliteitsverbintenis. Alle processen, van productontwikkeling en het ontwerpen van verkooppunten tot klantenservice, worden regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de hoogste normen niet alleen worden behaald, maar ook worden gehandhaafd. ChicKing is er trots op een van de leidende 100% Halal-conforme QSR's ter wereld te zijn.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die ChicKing ambitieuze horeca-ondernemers kan bieden? Vraag dan snel meer informatie aan!


Reactie


Reacties

  • Theo Hoondert

    Nieuwsgierig naar de mogelijkheden in Zeeland

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis