Crystal Marbles

Grandioze opening Happy Tosti de Pijp Amsterdam

Afgelopen vrijdag was het zo ver: de opening van de eerste Happy Tosti vestiging in Amsterdam!

Na vestigingen in Den Haag, Leiden, Deventer, Delft, Breda én Hoofddorp kun je nu dus ook in onze hoofdstad een heerlijke tosti happen. 7 dagen per week kun je terecht in dit sociale lunchrestaurant op de Eerste van der Helststraat 80 in Amsterdam. Hier worden de lekkerste tosti’s gemaakt en geserveerd door medewerkers met een arbeidsbeperking.

Bij alles wat Happy Tosti doet wordt er goed nagedacht over de duurzaamheid en logica. "We maken onze tosti’s, panini’s, limonades en salades van zoveel mogelijk biologische producten. Daarnaast serveren we soep van de Verspillingsfabriek en denken we na over waar onze koffie vandaan komt. Toen we de kans kregen om dit pand te huren hebben we geen moment getwijfeld", vertelt Wibe Smulders, medeoprichter. "Een Happy Tosti restaurant openen in Amsterdam is één van onze dromen en die is nu werkelijkheid geworden. We willen binnen 5 jaar 500 banen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat kunnen we bereiken door ons concept te franchisen."

Ben jij ondernemend ingesteld, heb je een sociaal hart en eventueel interesse in een samenwerking met Happy Tosti? Denk jij de perfecte franchisenemer te zijn voor een Happy Tosti restaurant? Vraag dan hier informatie aan.

 


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis