Crystal Marbles

Nieuwe winkel: Dierspecialist Disbergen

Dierspecialist Disbergen opent op vrijdag 1 juni de deuren van een nieuwe winkel in Apeldoorn.

Frits Disbergen is sinds 1997 werkzaam in de retailbranche en gaat zijn opgedane ervaring nu in praktijk brengen in z’n eigen dierenspeciaalzaak. De nieuwe Dierspecialist winkel is gevestigd aan het Ordenplein in Apeldoorn, het wijkwinkelcentrum waar consumenten terecht kunnen voor hun dagelijkse boodschappen. En vanaf 1 juni ook voor al hun huisdierbenodigdheden!

De winkel in Apeldoorn is ingericht volgens de nieuwste Dierspecialist formule, zodat Dierspecialist Disbergen zijn klanten van alle gemakken kan voorzien. Bij elke aankoop spaart u voor punten die u kunt inwisselen voor korting. Download nu de Dierspecialist App en krijg 25 spaarpunten cadeau! Kom langs tijdens het feestelijke openingsweekend van vrijdag 1 tot en met zaterdag 2 juni om de nieuwe Dierspecialist winkel te bewonderen, kennis te maken met Frits en zijn team én profiteer meteen van de speciale aanbiedingen!  

Over Dierspecialist
In 2017 nam Dierspecialist de Winkelketen Award in ontvangst en in 2014, 2015 en 2016 zijn we uitgeroepen tot Dierenspeciaalzaak van het jaar! Bij ons vindt u kennis en deskundigheid op het hoogste niveau! Met 80 Dierspecialisten verspreid over heel Nederland vindt u er vast wel één bij u in de buurt.

Meer informatie over het openen van uw eigen vestiging van Dierspecialist? Klik hier voor meer informatie!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis