Crystal Marbles

Nieuwe winkel: Dierspecialist Nathalie

Dierspecialist Nathalie opent op donderdag 31 mei de deuren van haar nieuwe winkel in ’s-Heerenberg. Komt u ook kennismaken? Tijdens het feestelijke openingsweekend profiteert u namelijk van speciale aanbiedingen en leuke acties!

Nathalie Huls (29) heeft gestudeerd aan het AOC en werkt al tien jaar in de dierenbranche. Nu is het tijd om haar eigen dierenspeciaalzaak te openen en haar opgedane ervaring in praktijk te brengen. Nathalie is geboren en getogen in het Twentse Hengelo en woont samen met haar maatje Churchil, een Britse korthaar, en twee sluierstaartjes genaamd Ying en Yang. Daarmee is Dierspecialist Nathalie dé dierenspeciaalzaak die staat voor service, professionaliteit en oprechte liefde voor dieren.

De winkel in ’s-Heerenberg is ingericht volgens de nieuwste Dierspecialist formule, zodat Dierspecialist Nathalie haar klanten van alle gemakken kan voorzien. Bij elke aankoop spaart u voor punten die u kunt inwisselen voor korting. Download nu de Dierspecialist App en krijg 25 spaarpunten cadeau! Kom langs tijdens het feestelijke openingsweekend van donderdag 31 mei tot en met zaterdag 2 juni om de nieuwe Dierspecialistwinkel te bewonderen, kennis te maken met Nathalie én profiteer meteen van de speciale aanbiedingen!  

Meer weten over de franchisemogelijkheden bij Dierspecialist? Klik hier voor meer informatie!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis