Crystal Marbles

Wederom nieuwe vestiging voor Mobile Service Centre

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft gisteravond wederom een franchise-overeenkomst gesloten. Franchisenemer Raymond Teunissen van Manen wordt binnenkort door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in maart 2018 de deuren openen van zijn franchisevestiging in Utrecht om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

Raymond Teunissen van Manen werd 43 jaar geleden geboren in Arnhem, is gehuwd met Tamara en zij zijn samen ouders van 2 dochters.
Na de afronding van zijn HBO-studie Elektrotechniek & Telematica heeft hij diverse functie bekleed binnen de elektrotechniek (o.a. bij Ascom B.V. en Jama Multimedia Providers). In 2008 maakte Raymond een switch naar de ICT waar zijn passie ligt. In de ICT was hij werkzaam bij o.a. Caesar (1e lijns support, inkoop, reparatie), Axtioncontinu en tot september 2017 bij PGGM als Technisch Applicatie Beheerder. Hij krijgt vaak te horen dat hij de techniek begrijpelijk kan maken voor anderen. Thans acht hij de tijd rijp voor het zelfstandig ondernemerschap. Een combinatie van Techniek en mensen vond hij in de Mobile Service Centre formule. “Zelfstandig maar niet alleen” dat spreekt hem aan. Wij danken Raymond voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem veel succes met zijn onderneming Mobile Service Centre Utrecht - Leidsche Rijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden om te starten als franchisenemer bij Mobile Service Centre? Klik hier voor meer informatie!

 


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis