BAILINE

Nieuwe franchisenemer Eten met gemak!

Franchiseformule Eten met gemak heeft per 2 januari Gerben & Annette Bosma als nieuwe franchisenemers verwelkomd. In hun regio, bestaande uit de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Nieuwkoop, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas, zullen Gerben & Annette de verse maaltijden van Eten met gemak gaan verzorgen.

Gerben & Annette over hun keuze voor Eten met gemak:

‘Nu is het tijd om de mensen op te zoeken, advies te geven, plezierig contact te maken en natuurlijk te voorzien van een lekkere, gezonde, verse maaltijd. Wij bieden de aandacht die u mag verwachten van een persoonlijke maaltijdbezorger. Iedereen is welkom: senioren, tweeverdieners en mensen die geen zin of tijd hebben om een maaltijd te maken.’

Inmiddels hebben de eerste klanten zich bij Gerben & Annette aangemeld en hebben deze week de eerste klanten in hun regio kunnen genieten van de verse maaltijden van Eten met gemak!

Meer informatie over de franchisemogelijkheden bij Eten met gemak? Klik hier voor meer informatie!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis