Crystal Marbles

Welkoop op zoek naar ondernemers

Welkoop, winkels met verstand van tuin en dier, breidt verder uit en zoekt hiervoor ondernemers

Stap je als consument bij Welkoop binnen, dan vind je een compleet en uitgebreid assortiment voor tuin en dier. Nog belangrijker, je wordt er hartelijk welkom geheten en krijgt er deskundig advies en een uitstekende service.

Welkoop heeft ook haar franchisenemers veel te bieden. Welkoop Retail is het bedrijf achter de Welkoop Winkels. Als full service franchise organisatie zijn er vanuit het hoofdkantoor en distributiecentrum in Ede zo’n 100 medewerkers aan het werk om de franchisenemer optimaal te ondersteunen. Dit door de marktpositie lokaal overal verder te helpen uitbouwen,  formule management, category management en marketing. Maar ook een gecentraliseerde inkoop, opslag en distributie, centrale facturering, projectinrichting, commerciële winkelbegeleiding, opleidingen en een professionele ondersteuning op het gebied van IT en HR. Hiermee kan de franchisenemer zich richten op zijn/haar winkel en vooral de klanten op de winkelvloer.

Voor een ondernemer die de Welkoop formule aanspreekt en met dezelfde passie als franchisenemer een Welkoop winkel wil starten zijn er veel mogelijkheden. Op dit moment ligt de focus op Heemstede, op korte termijn zullen er nog andere plaatsen in Nederland beschikbaar komen. Wij zullen u hiervan op de hoogte houden. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om met ons in gesprek te gaan over andere locaties, ook als deze nog niet bekend zijn gemaakt.

Klik hier voor meer informatie over ondernemen met Welkoop!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis