Crystal Marbles

fit20 opent in Valkenswaard

Personal trainers en ondernemers Emiel en Laura Bechtold openen op 7 mei de 127e fit20 studio aan het Stationskwartier 4 in Valkenswaard. Voor iedereen die fit wil worden én blijven is fit20 een effectieve en efficiënte oplossing. De fit20 formule bestaat uit een intensieve personal training van 20 minuten per week. Het concept past bij mensen die weinig tijd of geen zin hebben om iets aan fitness te doen. Ook sporters die hun prestaties willen verbeteren kunnen fit20 integreren in hun trainingsprogramma. Sinds de oprichting in 2009 trainen al meer dan 10.000 mensen in Nederland volgens de fit20 methode.

De fit20 training is op afspraak en altijd onder persoonlijke begeleiding. De trainingsmethode zorgt voor een sterke prikkel op de spieren waardoor – binnen de herstelperiode tussen twee trainingen – het hele lichaam fitter wordt. Emiel Bechtold: ”Na mijn eerste fit20 training dacht ik gelijk ‘Dat kan niet!’ Ik had jaren drie keer per week in de sportschool gestaan. Maar nu merk ik dat ik met 20 minuten trainen gewoon krachtiger ben geworden.” Laura Bechtold vertelt: “Zelf had ik niet zoveel met sporten. Ik sportte voor de gezelligheid met vriendinnen. Maar nu merk ik dat alles strakker is en dat ik sterker en fitter ben geworden. De wekelijkse training is ook een perfecte basis voor andere sporten.” 

Derde studio
fit20 Valkenswaard is de derde studio die het echtpaar opent. “We vinden het geweldig om in Valkenswaard te starten. We zijn hier opgegroeid en het voelt als thuiskomen! In onze twee studio’s in Eindhoven zien we leden van alle leeftijden, sportief en niet sportief, alleen of met een (vaste) duo-partner, die wekelijks trainen en fitter worden. Dat willen we ook voor mensen in Valkenswaard doen.’’ 

fit20 formule
Op speciale custommade fitnessapparaten worden de grote spiergroepen wekelijks in 20 minuten getraind. De training vindt plaats in een kleinschalige studio en is ’hoogintensief’. Dit houdt in dat de spiergroepen in korte tijd zwaar worden belast en tot het uiterste worden gedreven. Deze wekelijkse prikkel zorgt ervoor dat de spieren sterker worden. Er wordt met focus getraind, één-op-één of als duo, zonder afleiding van harde muziek of spiegels. De ruimte is gekoeld op 17 graden waardoor klanten nauwelijks transpireren en sportkleding of naderhand douchen niet nodig zijn. 

Persoonlijke aandacht
De fit20 trainingsmethode is een High Intensity Strength Training, gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat met één intensieve training per week de gezondheid en fitheid sterk verbeteren. De fit20 personal trainer let nauwkeurig op houding, ademhaling en tempo en houdt alle trainingsresultaten bij in een speciaal ontwikkelde fit20 app. Doordat alle oefeningen in slow motion en onder begeleiding worden uitgevoerd zijn ze veilig en haalbaar voor iedere leeftijdscategorie. Laura en Emiel Bechtold: “Iemand in twintig minuten helpen om een optimaal rendement te halen uit de training stimuleert ons. Zichtbare – en soms ook kleine – verbeteringen maken voor veel mensen een groot verschil. Het geeft ons een kick als een klant na twee maanden trainen weer met haar rechterarm haar schouder kan aanraken. Iets wat ze jaren niet meer kon. Dat ontroerde haar en ook ons! Maar doen is geloven, dus we dagen de mensen in Valkenswaard uit een keer te komen proeftrainen. We kijken er erg naar uit in Valkenswaard te gaan beginnen”.

 

Meer weten over het openen van je eigen fit20 studio? Klik dan hier voor meer informatie!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis