BAILINE

De Beren Restaurants opent in Groningen

Het eerste De Beren-restaurant in de provincie Groningen is een feit. Middenin het centrum van de Groningse hoofdstad openen op dinsdag 8 mei de deuren van het restaurant.

Restaurant De Beren opent in Groningen 35e vestiging Na een grondige verbouwing is het pand aan de Brugstraat eindelijk gereed om Groningers te ontvangen. Het vriendelijke personeel staat te popelen om gasten kennis te laten maken met onder meer de ‘all time favorites’ zoals de beroemde sappige burgers, perfect gemarineerde saté en verse vis van de houtskoolgrill. Om de opening te vieren is mei omgedoopt tot ‘burgermaand’, zodat gasten de populaire burgermenu’s kunnen proeven voor € 8,50.

Na een flink aantal vestigingen in de Randstad werd het tijd om de rest van Nederland kennis te laten maken met De Beren. ‘We trekken steeds verder het land in. Na Zwolle en Apeldoorn werd het hoog tijd om ook richting het noorden te gaan. We zijn trots dat we nu ook Groningen kunnen verblijden met onze succesformule,’ vertelt Marjolein Mens – marketing & communicatie manager van De Beren. Aan de Groningse Brugstraat zijn gasten op alle dagen van de week welkom vanaf 10.00 uur.

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. Het plan is om de komende jaren de restaurantketen te laten groeien.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het openen van je eigen De Beren Restaurant? Klik hier voor meer informatie!

 


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis