Crystal Marbles

Vestiging voor burgerme in ’s-Hertogenbosch

Na de 3 succesvolle openingen vorig jaar van burgerme Utrecht Zuid, burgerme Zoetermeer en burgerme Enschede is op 24 april de opening van burgerme ’s-Hertogenbosch aanstaande. “Wij hadden onze pijlen al een tijdje op ’s-Hertogenbosch gericht staan” aldus franchisegever Tim Meijers. Burgerme ‘s-Hertogenbosch zal zich vestigen in het jonge, trendy en moderne Paleiskwartier aan de Hoflaan 1 te ’s-Hertogenbosch. Burgerme ’s-Hertogenbosch zal worden ingericht met ruim 26 zitplaatsen en een terras.

“Wij zijn zeer verheugd dat wij ons burgerme restaurant kunnen openen aan de Hoflaan 1, tegenover de Has- en de Avans- Hogeschool. “Ik heb altijd een wens gehad om iets voor mezelf te beginnen, maar nooit een duidelijk beeld in welke sector”,aldus franchisenemer Johan Voets. “In het verleden ben ik werkzaam geweest op de markt, de financiële sector, de horeca en de reisbranche.

Maar altijd was er weer het gevoel dat ik niet op mijn plaats zat. Vorig jaar ben ik gaan onderzoeken waar op dit moment vraag naar was op de markt en dan met name in de fastfood sector.

Ik vroeg mezelf af wat ik nu lekker vond en daar was maar één duidelijk antwoord op, namelijk hamburgers.

Na wat speurwerk kwam ik al snel uit bij de hamburgerketen burgerme en na enkele gesprekken en een proefsessie was de keuze snel gemaakt.

Na een zoektocht van enkele maanden naar een geschikte locatie, kwamen we uit in het Paleiskwartier waar ik op 24 april de eerste vestiging in Brabant open”.

 

Burgerme Nederland heeft er alle vertrouwen in dat de ervaren dienstverlener Johan Voets samen met zijn zoon Dennis, die reeds ruime ervaring heeft opgedaan in de food delivery, de vestiging burgerme ‘s-Hertogenbosch tot een groot succes zal maken in alle opzichten.  


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis