Crystal Marbles

SuperTrash door zonder Gulsen

Er lijkt een doorstart te komen voor het onlangs failliet verklaarde SuperTrash. Olcay Gulsen is geen deel van de investeerdersgroep en ook niet meer bij het bedrijf betrokken. Een woordvoerder van de curator laat dat weten in een gesprek met RetailNews.

Een nieuwe vennootschap ST.Art BV is speciaal voor de doorstart opgericht. Aan het roer van de onderneming staat Tim Everts, een echte specialist als het gaat om herstructurering. Welke investeerders deel uit maken van de doorstart is niet bekend gemaakt. Er was veel interesse uit diverse hoeken echter bood deze groep investeerders de beste kansen op voortzetting van de bedrijfsactiviteiten.

Zowel de voorraden, inventaris en intellectuele eigendomsrechten zijn overgenomen. Zoals het er nu naar uit ziet zullen de winkels in Breda en Roermond gecontinueerd worden en worden de mogelijkheden voor Laren, Utrecht en Arnhem nader onderzocht.

Een maand geleden ging het modebedrijf van Olcay Gulsen op de fles. De franchisewinkels vielen buiten het faillissement en kunnen gewoon open blijven. Olcay Gulsen trok zich in februari al terug als ceo van het modebedrijf, maar bleef in eerste instantie nog wel als minderheidsaandeelhouder aan het bedrijf verbonden.

 

Bron: RetailNews


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis