Registreren

Papa John's opent in Zaandam

Sinds deze week is er een nieuwe vestiging van Pizzaformule Papa John's geopend op de Peperstraat 131 in Zaandam. Dit is voor de pizzaketen, na een aanvankelijk rustige start in Nederland,  nu de vijftiende vestiging in korte tijd.

Na nieuwe vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Haarlem is nu Zaandam aan de beurt. Franchisenemer Salim El Yazidi: “Ik kwam Papa John’s vaak tegen in landen als Engeland, Spanje en de Verenigde Emiraten. In Nederland waren er nog niet zoveel vestigingen, terwijl het goede pizza’s zijn. Toen ik in Amsterdam een vestiging van Papa John’s tegenkwam, wist ik dat ik een eigen vestiging wilde openen in Zaandam.” De specifieke smaak van de Papa John's pizza wordt sterk bepaald door het gebruik van dagverse producten die op de locatie zelf worden gesneden. Er worden geen voorgesneden producten gebruikt.

Papa John’s
Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er vijftien vestigingen. De keten gaat dit jaar nog meer vestigingen openen.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis