Crystal Marbles

Mevrouw de Aankoopmakelaar opent haar deuren in Breda

De succesvolle franchiseformule Mevrouw de Aankoopmakelaar opent een nieuwe vestiging in Breda. Inmiddels is de franchiseorganisatie al in zeven steden gevestigd: Amsterdam, Breda, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Tilburg en zelfs een buitenlands avontuur in Barcelona.

De Bredase vestiging van Mevrouw de Aankoopmakelaar komt onder de bezielende begeleiding van ras-makelaar Claudia Freij te staan. Met ruim 20 jaar ervaring binnen de vastgoed en makelaardij vindt zij het tijd om Breda en omgeving een nieuwe visie op het aankooptraject te bieden: “Het is een voorrecht om enorm veel plezier te hebben in je werk en tegelijkertijd mensen te mogen begeleiden in één van hun moeilijkste en meest complexe beslissingen; de koop van hun droomhuis. Mij gaat het juist om de menselijke kant van het verhaal, vandaar dat ik mijn klanten graag help hun droomhuis te vinden op basis van persoonlijke wensen!”.

Breda en omgeving
Mevrouw de Aankoopmakelaar Breda richt zich naast Breda ook op het aankooptraject in de directe omgeving. In dorpen zoals Oosterhout, Etten-Leur en Gilze-Rijen weet Mevrouw de Aankoopmakelaar ook uitstekend de weg naar het ideale huis te vinden.

Onafhankelijk

Omdat Mevrouw De Aankoopmakelaar geen woningen in de verkoop heeft, kan zij al haar tijd en aandacht aan het aankoopproces besteden. Belangrijk details is dat zij hierdoor geen concurrent is voor de verkoopkantoren, waardoor hier een prettige relatie mee bestaat. Voor zowel prettige betrekkingen en goede communicatie geldt, dat dit de basis is van een succesvolle aankoop voor de eigen klant.

Hoe gaat het in zijn werk?
Het traject begint met een kennismakingsgesprek. Hierin worden de eisen en wensen van de nieuwe woning besproken. In de huidige woningmarkt is het in kaart brengen van een realistisch zoekprofiel de belangrijkste stap. ‘’Zoals wellicht al bekend is, zijn de vraagprijzen die op Funda staan geen verkoopprijzen. Die liggen in de praktijk soms ver bij elkaar vandaan. Wij gaan dagelijks grondig door het actuele woningaanbod. In de ochtend stuur ik de woningen door die voldoen aan het zoekprofiel van de klant, zodat deze snel kan reageren. Ik kijk ook een stapje verder en laat de woningen en straten zien, waar misschien nog niet aan gedacht was. Hierna gaat de zoekopdracht over naar een aankoopopdracht’’.

Gerichte aankoopopdracht
Al een woning op het oog? Dan begint de dienstverlening van Mevrouw de Aankoopmakelaar bij de volgende stap: het plannen en begeleiden van een bezichtiging. ‘’We onderzoeken en beoordelen alle belangrijke aspecten van het huis. Als de klant na onze kritische noot nog steeds enthousiast is, dan werken wij een aankoopadvies uit. Hierin staan alle belangrijke punten met betrekking tot de aankoop van de woning (de bouwkundige staat, de taxatiewaarde, hoe staat de Vereniging van Eigenaren ervoor, komt de feitelijke situatie overeen met de juridische situatie, de aankoopstrategie, etc.)’’.

Onderhandelen maar!
Zodra het droomhuis is gevonden, start het onderhandeltraject. Het biedt vele voordelen om een aankoopmakelaar deze onderhandelingen te laten verrichten. ‘’Ik ben immers niet emotioneel betrokken bij het huis, ken de markt goed en heb inzicht in de prijsontwikkeling. Daarnaast ben ik volledig onafhankelijk omdat ik alleen aankoopbegeleiding doe en geen verkoop. Kortom: ik ben in staat objectief te adviseren en te begeleiden. Als ik na overleg, met en namens de klant en de verkopende partij de prijs overeengekomen ben, nemen we samen de juridische stukken door. Ik begeleid de klant bij de notaris en ga mee met de laatste inspectie, voordat de sleuteloverdracht plaatsvindt. Natuurlijk blijf ik daarna voor alle vragen volledig beschikbaar, dus ook als het huis officieel uw eigendom is. Uw droom is werkelijkheid geworden!’’.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Benieuwd wat Mevrouw de Aankoopmakelaar voor u kan betekenen? Klik hier voor meer informatie!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis