Registreren

Nieuwe studio's voor Fit20 in Weert en Zeist

Personal trainer en ondernemer Robbert-Jan Velthuis heeft op 30 maart de fit20 vestiging aan de Utrechtseweg 9 in Zeist overgenomen. Collega ondernemer Tom van Dooren opent op maandag 9 april 2018 aan de Beekstraat 54 in Weert de 126e fit20 studio.

 “De fit20 methode is een toegankelijke en efficiënte manier om aan je fitheid te werken. Ik was ook direct gecharmeerd over de persoonlijke begeleiding. De trainingen staan als een huis, zo zien we mensen die binnen drie maanden fitter, sterker en soepeler worden. Buiten je comfortzone werken en vertrouwen op je trainer – het maakt dat je je sterker en energieker voelt en productiever bent. De trainingsmethode van fit20 laat snel resultaat zien en mensen zijn binnen drie maanden fitter, sterker en soepeler. Wekelijks geef ik mijn klanten een optimale trainingsprikkel waarbij ik let op houding en techniek en op de ademhaling. Ik kijk er erg naar uit om met de huidige en nieuwe klanten van fit20 in Zeist van start te gaan”, vertelt Velthuis die zijn eerste week als franchisenemer er net op heeft zitten.

Tom van Dooren opent maandag a.s. de deuren: “De fit20 methode is een toegankelijke en efficiënte manier om aan je fitheid te werken. Ik was ook direct gecharmeerd over de persoonlijke begeleiding; het coachen van mensen heb ik altijd gedaan en vind ik hier terug. Iemand in twintig minuten helpen om een optimaal rendement te halen uit de training stimuleert mij. Wekelijks twintig minuten is ook een lage drempel, die voor iedereen te nemen is. De trainingsmethode van fit20 laat snel resultaat zien en mensen zijn binnen drie maanden fitter, sterker en soepeler. Wekelijks geef ik mijn klanten een optimale trainingsprikkel, waarbij ik let op houding en techniek en op de ademhaling. Ik kijk er erg naar uit in Weert te gaan beginnen”

fit20 formule
Op speciale custommade fitnessapparaten worden de grote spiergroepen wekelijks in 20 minuten getraind. De training vindt plaats in een kleinschalige studio en is ’hoogintensief’. Dit houdt in dat de spiergroepen in korte tijd zwaar worden belast en tot het uiterste worden gedreven. Deze wekelijkse prikkel zorgt ervoor dat je spieren versterken. Er wordt met focus getraind, één-op-één of als duo, zonder afleiding van harde muziek of spiegels. De ruimte is gekoeld op 17 graden waardoor klanten niet transpireren en sportkleding of naderhand douchen niet nodig zijn.

Meer informatie over franchisen bij fit20? Klik hier!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis