BAILINE

Heropening Dierspecialist Zevenaar

Dierspecialist Lucassen opent op vrijdag 6 april de deuren van de vernieuwde winkel in Zevenaar. 

Bij Dierspecialist Lucassen vindt u alles wat u nodig heeft als huisdiereigenaar. De compleet vernieuwde winkel biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten. Denk hierbij aan huisvesting, speelgoed, (natuurlijke) voeding en een ruime huisdierenapotheek met onder meer een lijn fytotherapie. Naast het omvangrijke en speciaal geselecteerde winkelaanbod heeft Dierspecialist Lucassen ook de mogelijkheid om 10.000 artikelen online te bestellen. U kunt uw bestelling in de winkel ophalen of gemakkelijk thuis laten bezorgen. Als u op werkdagen vóór 14.00 uur bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Over Dierspecialist
In 2017 nam Dierspecialist de Winkelketen Award in ontvangst en in 2014, 2015 en 2016 zijn we uitgeroepen tot Dierenspeciaalzaak van het jaar! Daarmee is Dierspecialist dé dierenspeciaalzaak die staat voor service, professionaliteit en oprechte liefde voor dieren. Bij ons vindt u kennis en deskundigheid op het hoogste niveau! Met 80 Dierspecialisten verspreid over heel Nederland vindt er vast wel één bij u in de buurt. 

Naast de bekende A-merken heeft Dierspecialist ook haar eigen huismerk met kwalitatief hoogwaardige producten voor een aantrekkelijke prijs. Dierspecialist doet er alles aan om de consument zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het ontbreekt de bezoekers aan niets. Een enthousiast team van deskundige medewerkers staat altijd met raad en daad klaar. Met de 5 Dierspecialist-zekerheden als een vanzelfsprekende garantie: deskundig advies, een verantwoord assortiment, betrokken medewerkers, betrouwbare service en betaalbare producten.

Meer informatie over ondernemen met Dierspecialist? Klik hier voor meer informatie!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis