BAILINE

Campermakelaars bundelen hun krachten en gaan landelijk verder als Campermakelaar.nl

Meerdere campermakelaars zijn de afgelopen weken bij elkaar gekomen en hebben ervoor gekozen één grote krachtige en landelijke organisatie op te richten. Inmiddels met 5 enthousiaste makelaars zijn we verder op zoek naar collega makelaars.

Campermakelaar.nl is een nieuwe formule in een snel groeiende markt.

Een aantal makelaars in het land hebben gezamenlijk de krachten gebundeld en Campermakelaar.nl opgericht. We zijn inmiddels met 5 makelaars en zoeken uitbreiding. 

Campermakelaar.nl is uniek in zijn aanpak en samenwerking

De verkoop en het aantal camper bezitters groeit erg hard. Met name in Nederland zien we deze stijgende lijn enorm toenemen. De markt is volop in beweging met nieuwe kopers van zowel nieuwe als tweedehandse campers. De campermakelaars van Campermakelaar.nl hebben elk hun eigen werkgebied in Nederland.

Verkopers en kopers 

Campermakelaar.nl vindt succesvol camperbezitters die hun camper wensen te verkopen en plaatst de camper op vele verkoop sites waaruit geïnteresseerde mensen die opzoek zijn naar een camper occasion vervolgens op reageren. Ze zorgen voor een professionele foto reportage, bezichtigingen op locatie en de complete financiële afhandeling tussen partijen. Door deze doordachte werkwijze zal Campermakelaar.nl binnen korte termijn een landelijke dekking met campermakelaars hebben gerealiseerd. 

Marketing

Nederland is op dit moment (na de Verenigde Staten) het tweede land waar de camper markt per 1000 inwoners het grootst is. Zowel nationaal als lokaal zullen we Campermakelaar.nl voldoende onder de aandacht brengen bij onze doelgroepen. Zo zullen wij bijvoorbeeld aanwezig zijn op nationale en lokale beurzen, nationaal en lokaal adverteren, deelnemen aan sponseringen, etc. etc.

Aansluiten bij Campermakelaar.nl

Het zakelijk model van Campermakelaars.nl biedt niet alleen voordelen voor haar klanten, maar ook voor de ondernemers. Wij zijn ervan overtuigd dat onze transparante visie de groei van Campermakelaar.nl zal waarmaken. 

Campermakelaar.nl biedt een volledig productenpakket onder één dak.

Campermakelaar.nl werkt nauw samen met gerenommeerde partijen voor bijvoorbeeld; garantie, inruil, financiering, lease, veilingen, etc. 

Campermakelaar.nl is een bedrijf waarvan alle campermakelaars mede eigenaar zijn of worden. We hebben geen voorraad of duur pand. Onze kosten zijn erg laag. Ons dagelijks bestuur werkt een aantal uren per week aan de organisatie en daarnaast ook als Campermakelaar.

U stapt als campermakelaar in voor een laag bedrag. Daarvoor krijgt u;

 • Een opleiding
 • Begeleiding op locatie
 • Werk materiaal
 • Werk bestanden/programma’s
 • U wordt mede eigenaar van de organisatie en deelt mee in de winst
 • Regelmatig vergaderingen met uw collega’s
 • Beschikking over eigen websites.
 • Regelmatig training in alle aspecten.
 • Leads via onze partners 

Uw inkomen

Uw inkomen heeft u natuurlijk geheel in eigen hand. Wij van Campermakelaar.nl trainen u om een zo hoog mogelijk inkomen te realiseren.

In een persoonlijk gesprek zullen we hierop dieper met u ingaan. 

Meer informatie

Enthousiast geworden en u wilt meer weten;

Mail of bel onze organisatie ;  info@campermakelaar.nl of 0031 (0)492-344044


Reactie


Reacties

 • Klaas Dirksen

  Goedemorgen, Zijn er mogelijkheden voor Friesland? Vriendelijke groet, Klaas Dirksen

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis