Registreren

Yardenhuis van Heerlen beste crematorium

Uitvaartorganisatie Yarden reikte gisteravond voor de vijfde keer de Star Award uit aan het beste yardenhuis van Nederland. Het yardenhuis van Heerlen sleepte daarbij de hoofdprijs voor de tweede keer in de wacht. Alle Yarden-crematoria werden beoordeeld op thema’s als gastvrijheid, professionaliteit en samenwerking. Het yardenhuis van Brabant en het yardenhuis van Venlo ontvingen respectievelijk de tweede en derde prijs.

Topprestatie
Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging bij Yarden, bezocht de top drie genomineerde locaties om te bepalen wie zich het beste yardenhuis van 2017 mag noemen. “Het bijzondere aan deze top drie is dat ze allemaal de Star Award al eens hebben gewonnen. Dit zegt iets over de topprestatie die zij blijvend leveren. Het zit in ons DNA dat we de verwachtingen van klanten altijd willen overtreffen. Ons doel is om op dienstverlening dan ook minimaal een 9+ te scoren. Wij dragen zorg voor het best mogelijke afscheid voor iedereen, overal in het land. Deze drie locaties excelleren daarin, daar ben ik ontzettend trots op”, aldus Sabrina Franken. 

Werkplezier hoog in het vaandel
Het yardenhuis van Heerlen scoort uitzonderlijk goed op klanttevredenheid. Josianne Houben, locatiemanager van yardenhuis van Heerlen: “Dat we deze prijs voor de tweede keer winnen bevestigt het succes van de koers die we varen. Elke dag opnieuw willen we onze klanten de meest gastvrije ontvangst bieden, hen op professionele wijze een helpende hand bieden en meedenken over alle uitvaartwensen. Plezier in ons werk en een goede onderlinge samenwerking zijn daarbij het ontzettend belangrijk." 

Klanttevredenheid op één
Het afgelopen kalenderjaar werden alle crematoria van Yarden beoordeeld op de thema’s die Yarden hoog in het vaandel heeft staan, waaronder klanttevredenheid, innovatie en samenwerking. In 2013 werd de uitvaartorganisatie onderscheiden met de Gouden Oor Erkenning, symbool voor het luisteren en handelen naar feedback van klanten en samenwerkingspartners. Mede door het inzetten van een interne kwaliteitsaudit als de Star Award waarborgt Yarden de dienstverlenende kwaliteiten op al haar locaties. 

Over Yarden
Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt.

Meer weten over de franchisemogelijkheden bij Yarden? Klik hier voor meer informatie!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis