BAILINE

Wanneer ga jij beginnen maken met het laten uitkomen van jouw droom: je eigen bedrijf?

Het voorjaar is de ideale periode om te beginnen met je eigen bedrijf! Want de dure decembermaand ligt achter ons en de tekorten zijn weer weggewerkt. Daar komt bij, dat het consumentenvertrouwen hoog is. Februari komt met een vertrouwen van 23 ruim boven het gemiddelde over de afgelopen twintig jaar (- 3).  

iPhone bezit was nog nooit zo hoog!

De cijfers over iPhone bezit zijn nog nooit zo hoog geweest als nu. Volgens onderzoek van telecompaper is het bezit van een iPhone onder de 12-20 jarigen gestegen van 38% in Q4 van 2015 naar 52% in Q4 van 2017, terwijl Samsung zijn marktaandeel met 7% zag dalen in dezelfde periode naar 27%. Ook bij de leeftijdsgroep 20 tot 30-jarigen steeg het bezit van een iPhone van 34% naar 41% terwijl dat van Samsung ook hier afnam(van 40% naar 36%).

Voor de toekomst geeft je dit veel zekerheid omdat iPhone bezitters ontzettend merktouw zijn. Volgens een onlangs uitgevoerd onderzoek door internationale zakenbank Morgan Stanley gaat 92 procent van de huidige iPhone-gebruikers bij de volgende telefoon aanschaf wederom een iPhone nemen.  

De afgelopen periode hebben wij een sterke groei gehad in het aantal vestigingen(van 6 naar 14 reeds geopende vestigingen). En ook voor de komende maanden zijn er alweer een aantal mensen die met ons mee gaan doen en hun kans op extra inkomsten pakken. 

Wat zijn dan de verdiensten die jij kunt gaan realiseren indien je je aansluit bij ons?

Wij calculeren onze reparatie tarieven met een reparatie uurloon van € 100,00 per uur.

Dit houdt in dat wanneer jij gemiddeld 3 reparaties per dag uitvoert je marge al boven de € 3.000,00 per maand uit kan komen. Hier is dus de af te dragen BTW en de inkoop van de onderdelen al vanaf getrokken! Alleen je vaste lasten moet je hier nog vanaf halen.

Daarnaast adviseren we je om ook refurbished en nieuwe iPhones en iPads te gaan verkopen en originele accessoires. Hier kun je gemiddeld ook nog een marge van € 500,00 per maand op realiseren. 

Bovenstaande marge is realiseerbaar indien je ervoor kiest om minimaal 30uur per week open te zijn.

Wil jij meer weten? Klik hier voor meer informatie! 


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis